Tsjekkia Landslagsdrakt

Public Group active %s

Billige Fotballdrakter

Paul Pogba ville blitt gransket mye mer av engelske medier og

Paris Saint Germain Psg Draktsett, Kjøp Tsjekkia Landslagsdrakt

det har blitt antydet av noen lage egne fotballdrakter målscorer i store turneringer

Paul Pogba ville blitt gransket mye mer av engelske medier og fans hvis han hadde nektet å delta på trening, ifølge den tidligere Manchester United- og England-forsvareren Rio Ferdinand, etter at Harry Kane angivelig hoppet over Tottenhams mandagsøkt.
Det har blitt antydet av noen publikasjoner at Kane tror han har en gentlemansavtale med Spurs-formann Daniel Levy som vil tillate ham å forlate klubben denne måneden.
Kane, et produkt fra Spurs”-akademiet, antydet før EM 2020 at han følte at han måtte forlate for å vinne trofeer, og han har vært sterkt knyttet til en overgang til Manchester City siden den gang.
Paris Saint Germain Psg Draktsett Men Ferdinand har tilsynelatende blitt overrasket over den nøytrale dekningen av situasjonen, noe som tyder på at Pogba – et hyppig mål for kritikk fra visse deler av engelske medier – ville ha tålt grovere behandling dersom han oppførte seg på samme måte hos United, med nyere rapporter som hevder at han også ønsker det. ute.
Tidligere Liverpool-forsvarer Jamie Carragher var uenig i Ferdinands tro på at Kane ikke nødvendigvis tok feil hvis rapportene var sanne.
Kjøp Tsjekkia Landslagsdrakt Kane har scoret flere ganger i Premier League for Spurs enn noen annen spiller, mens bare Sergio Aguero, Wayne Rooney og Thierry Henry har større mål for en enkelt klubb enn 28-åringen.
Og Carragher føler at Kane – som signerte en seksårskontrakt i 2018 – kan sette arven hans i klubben i fare ved å prøve å tvinge en overgang.
Han satte også opp 14 for å bli bare den andre spilleren i Premier League-æraen som toppet listene for både mål og assist i en enkelt sesong, den andre var Andy Cole for Newcastle United i 1993-94.
Kane avsluttet deretter EM med fire mål – bare Cristiano Ronaldo og Patrik Schick klarte flere – for å gjøre det samme med Gary Lineker som nasjonens fremste målscorer i store turneringer.

Maglia Da Bambino Del Bayern
neues trikot eintracht frankfurt

Group Admins

Sorry, there was no activity found. Please try a different filter.