Fotballdrakt Barn

Public Group active %s

Fotballdrakter Barn

manageren bekreftet som den italienske

Jose Mourinhos flytting til

Fotballdrakt Barn, Liverpool Drakt

men nå er den portugisiske billige fotballdrakter mot manchester united

Jose Mourinhos flytting til Roma, bare 15 dager etter at han ble sparket av Tottenham, overrasket fotballverdenen. Men nå er den portugisiske manageren bekreftet som den italienske klubbens sjef for sesongen 2021/22. sommerens overføringsvindu.
Etter å ha administrert Porto, Chelsea, Real Madrid, Inter Milan, Manchester United og Tottenham, har Mourinho innflytelse over hele Europa.
fotballdrakt barn Han vil være godt kjent for tre spillere i den italienske hovedstaden, med Chris Smalling og Henrikh Mkhitaryan som har jobbet under ham i United og Pedro i Chelsea.
fotbollströjor Den italienske avisen Gazzetta dello Sport har vurdert alternativene hans og rapportert at en annen Tottenham -spiller kan være av interesse.

De rapporterer at Carlos Vinicius, som for tiden er på lån hos Spurs fra Benfica, er et av tre navn som ‘skal følges’ foran sommerens overgangsvindu.
liverpool drakt Vinicius har scoret 10 mål på 22 opptredener for Spurs så langt denne sesongen, noe som gir back-up til Harry Kane på forhånd.
fotbollströjor med tryck Ifølge rapporten kan en annen tidligere klubb Mourinho raid er Real Madrid, med midtbanespiller Isco også på radaren.
29-åringen har ett år igjen av sin nåværende Real-kontrakt og har ofte blitt koblet til trekk til Premier League de siste sesongene.
Han har vært en frynsespiller for Zinedine Zidane denne sesongen, og startet på bare ni av sine 26 kamper, og kunne være på utkikk etter en ny klubb på slutten av sesongen, med Los Blancos som mål å gjenoppbygge den aldrende troppen.
Det siste navnet på Mourinhos liste er kantspilleren Anwar El Ghazi, som har scoret ni mål på 26 kamper for Aston Villa denne sesongen.
26-åringen har scoret i hver av de to siste kampene til Villa, og hans agent, Jorge Mendes, er angivelig opptatt av å flytte ham videre i sommer.
Roma vil trolig være aktive på transfermarkedet, med siden nå sjuende i Serie A og står overfor nederlag i Europa League-semifinalen i kveld, etter å ha tapt første etappe 6-2 mot Manchester United.

Arsenal Tröja
Maillot Roumanie
Goedkope voetbalshirt
fotballdrakter
arsenal tröja med eget tryck
arsenal tröja
Manchester City Tröja
manchester united drakt barn
maglietta juve bambino
portugal trikot langarm
Real Madrid Tröja

Group Admins

Sorry, there was no activity found. Please try a different filter.